Vizija in družbena odgovornost

V Tehnosu že več kot 30 let gradimo dobre medsebojne odnose. Ti so temelj za spoštljiv odnos do okolja, naših partnerjev, kupcev, dobaviteljev, sodelavcev in vseh, s katerimi živimo.Zavedamo se, da je le tako mogoče poslovno uspešnost združevati z našo vizijo. Pogum, znanje, sposobnost, inovativnost, delavnost in iznajdljivost, ki jih premoremo, nam omogočajo, da smo hitri in prilagodljivi.

Živimo pot, ki nas vodi k ustvarjalnosti in zagotavljanju trajnostnega razvoja. Naloge opravljamo zavzeto in po svojih najboljših močeh. Ostati želimo razvojno naravnano podjetje, ki s sodobnimi rešitvami v tehniki, kvaliteti, prodaji in poprodajnih aktivnostih vedno znova izpolnjuje pričakovanja partnerjev na svetovnem trgu.

Operativna strategija

Garancija, da kupec v Tehnosu najde zanesljivega in stabilnega razvojnega partnerja, so naše poprodajne aktivnosti ter servisne storitve.

Naša konkurenčnost je v znanju, odgovornosti slehernega sodelavca, kompleksnosti, ki jo dograjujemo skozi vsa leta, inovativnosti na vseh področjih, sodobni tehnološki opremi in kreativnem timu sodelavcev. 

 

Družbena odgovornost

Družbeno odgovorno ravnanje obsega celoten razpon delovanja podjetja in odnosov, ki se pri tem vzpostavljajo. Pri poslovanju upoštevamo tako interese zaposlenih, okolja, kupcev in partnerjev kot tudi lokalne in širše skupnosti.

Ob nenehnem vlaganju v tehnološke izboljšave, ki varujejo in spoštujejo okoljevarstvena načela ter sledijo mednarodnim standardom, skrbimo za zdravje, izobraževanje in socialno varnost sodelavcev.

 

Vas zanima več?

Imate vprašanje  Potrebujete pomoč?

Z veseljem vam pomagamo in vam posredujemo dodatne informacije.

Pošljite povpraševanje