Pogoji nakupa

Naročila
Spletno naročanje na spletnem mestu družbe Tehnos, d.o.o. uporabnikom interneta omogoča naročanje izdelkov iz programa Izdelki za dom s pomočjo obrazca Povpraševanje.

Dodatne informacije o artiklih
Za prikaz dodatnih informacij kliknite na sliko artikla. Odpre se novo okno s podrobnimi informacijami o artiklu.
Vse ostale podrobnejše informacije lahko dobite na e-naslovu info@tehnos.si oz. lahko uporabite opcijo Pošljite povpraševanje.

Napačni podatki
Če ste po opravljenem naročilu ugotovili, da ste nam posredovali napačne podatke ali bi želeli spremeniti naslov prejemnika, je treba spremembo podatkov sporočiti direktno na e-naslov info@tehnos.si.

Varovanje podatkov
Vse podatke, pridobljene ob naročanju, bomo uporabljali izključno za izvedbo in dostavo naročila in jih ne bomo delili, prodali ali uporabljali v kakršne koli druge namene.

Dostava
Naročeno blago bo dostavljeno v skladu z dogovorjenim dobavnim rokom. Naročeno blago bo poslano priporočeno in je last pošiljatelja do končnega plačila. Cena dostave je po veljavnem ceniku Pošte Slovenija. V primeru daljšega dostavnega roka, npr. ko artikla ni na zalogi, vas bomo osebno kontaktirali (preko ob naročilu vnešenega e-naslova ali telefona).

Vračilo blaga
Vso blago bo dostavljeno in opremljeno v skladu z zakonom o varstvu in zaščiti potrošnikov.
Če vam blago ne ustreza, ga lahko v roku 8 dneh od prevzema vrnete. Blago mora biti nepoškodovano in v nepoškodovani originalni embalaži, v nasprotnem primeru reklamacije oz. zamenjave ne bomo upoštevali.

Splošno
Tehnos, d.o.o., skrbi in se trudi, da je spletna stran ažurna in točna, vendar so napake možne in ne dajemo nobene garancije ali jamstva za točnost informacij, kakor tudi ne prevzemamo nobene odškodninske odgovornosti v tem smislu. Pridržujemo si pravico do vsebinskih sprememb spletne strani kakor tudi splošnih pogojev.

Tehnos, d.o.o., je lastnik vseh slik na tej strani oz. ima dovoljenje lastnikov za njihovo uporabo. Vsaka nadaljnja uporaba slik, logotipov ali blagovnih znamk je brez pisnega dovoljenja lastnikov prepovedana in predstavlja kršitev zakona s področja avtorskih pravic in blagovnih znamk.

Z oddajo obrazca Povpraševanje izražate svoje strinjanje s pogoji poslovanja.

Imate vprašanje  Potrebujete pomoč?

Z veseljem vam pomagamo in vam posredujemo dodatne informacije.

Pošljite povpraševanje