Kmetijska mehanizacija

Kmetijski stroji blagovne znamke Tehnos, ki so plod lastnega znanja, razvoja in testiranj, imajo robustno konstrukcijo, vsestransko funkcionalnost ter dolgo življenjsko dobo.

Sodobne tehnične izvedbe in dizajn ter patentirane rešitve so jamstvo za vrhunsko kakovost in brezhibno delovanje.

Nekaj najpomembnejših patentiranih rešitev

Rotor Low Vib – LW

Patentirana razporeditev kladiv na rotorju zagotavlja manjši izvor vibracij. To pomeni mirno delovanje in daljšo življenjsko dobo mulčerja. Iz diagrama so razvidne minimalne upogibne napetosti in deformacije.

Patent Low Vib omogoča hitrejše vrtenje rotorja z večjo obodno hitrostjo kladiv, kar občutno izboljša učinek mulčenja.


Nagnjen dvojni zglob

Patentirana izvedba dvojnega zgloba zagotavlja ob naletu na oviro enakomeren ter sočasen odmik in dvig bočnega mulčerja. S tem je omogočen varen prehod mimo ovire. Povratek stroja v delovni položaj zagotavljajo nameščene natezne vzmeti.

Hidravlični varnostni sistem

Patentiran hidravlični varnostni sistem paralelogramskega pomika zagotavlja ob naletu na oviro odmik bočnega mulčerja in razbremenitev priklopa. Izvedba hidravličnega aktuatorja zagotovi povratek stroja v delovni položaj.

MULČERJI

Mulčer je stroj, ki je namenjen mulčenju rastlinskih ostankov v poljedelstvu, vinogradništvu, sadjarstvu ter čiščenju ostalih kmetijskih, komunalnih in infrastrukturnih površin.

PRIDELAVA KROMPIRJA

Avtomatski in polavtomatski sadilec krompirja, okopalnik ter izkopalnik krompirja so stroji za manjše kmetijske površine.

OBDELAVA POLJ

Okopalnik za različne vrstne kulture in trosilec umetnih gnojil sta narejena iz kakovostnih in preizkušenih materialov za obdelavo polj preko celega leta.

Imate vprašanje  Potrebujete pomoč?

Z veseljem vam pomagamo in vam posredujemo dodatne informacije.

Pošljite povpraševanje