Mulčerji

Mulčer je stroj, ki je namenjen mulčenju rastlinskih ostankov v poljedelstvu, vinogradništvu, sadjarstvu ter čiščenju ostalih kmetijskih, komunalnih in infrastrukturnih površin.
Univerzalni mulčer MU profi LW

UNIVERZALNI
MULČERJI

Uporabljajo se za mulčenje rastlinskih ostankov v poljedelstvu (koruznica, slama, krompirjeva cima, sončnice), komunali (ob cestah, železnicah in infrastrukturnih objektih), sadjarstvu in vinogradništvu (veje, rozge, travinje) in za čiščenje pašnikov.


Oglejte si podroben opis

Poljedelski mulčer MP profi LW

POLJEDELSKI
MULČERJI

Poljedelski mulčerji so robustni in vsestransko uporabni za delo na velikih kmetijskih površinah pri večji delovni hitrosti in kjer je večji volumen mulčane mase. Namenjeni so predvsem mulčenju žitnih in koruznih strnišč, travinja, sončnic ter drugih kultur, ki se uporabljajo pri zelenem gnojenju oziroma podoru.

Oglejte si podroben opis

Bočni mulčer MB profi LW

BOČNI
MULČERJI

Poleg univerzalne uporabe v poljedelstvu so namenjeni mulčenju komunalnih površin z nagibom +90°/-60°, predvsem brežin vodotokov, jarkov, obcestnih površin in travnikov, sadovnjakov ter pašnikov.
Oglejte si podroben opis

Travniški mulčer MT profi

TRAVNIŠKI
MULČERJI
 

Namenjeni so predvsem hitremu in efektivnemu mulčenju travne mase v sadovnjakih, vinogradih, parkih, na pašnikih, letališčih, golf igriščih itd.


Oglejte si podroben opis

Vinogradniško-sadjarski mulčerji

Namenjeni so profesionalni uporabi v vinogradništvu in sadjarstvu za mulčenje rozg, vej in trave.

 

Oglejte si podroben opis

Gozdarski mulčerji

Uporabljajo se za čiščenje površin v zaraščanju ter vzdrževanje gozdnih in kmetijskih površin. Namenjeni so drobljenju vseh vrst lesa, vej, grmičevja, lesnatih rastlinskih ostankov, podrastja, dračja ter tanjših debel.


Oglejte si podroben opis

Mulčerji za šparglje

Enostavna uporaba, popolnoma nov koncept stroja in namenski ter praktičen dizajn dajejo uporabnikom potrebno zanesljivost in priročnost pri uporabi ter zagotavljajo bistveno kakovostnejše rezultate pri mulčenju.

Oglejte si podroben opis

Imate vprašanje  Potrebujete pomoč?

Z veseljem vam pomagamo in vam posredujemo dodatne informacije.

Pošljite povpraševanje