Javni razpis za spodbujanje velikih investicij za večjo produktivnost in konkurenčnost v Republiki Sloveniji

Podjetje TEHNOS d.o.o. je bilo uspešno na javnem razpisu za spodbujanje velikih investicij za večjo produktivnost in konkurenčnost v Republiki Sloveniji (kratica javnega razpisa: JR INVEST2022-NOO) s projektom

»INTELIGENTNA CNC AVTOMATIZACIJA 2022«.

Namen projekta je zagotoviti pogoje za razvoj učinkovitih, inovativnih in sodobnih tehnoloških rešitev, ki bodo podjetju omogočale boljšo energetsko, ekološko in snovno učinkovitost.

Eden glavnih ciljev projekta je postavitev sodobne celice za mehansko obdelavo, v kateri je povezanih več strojev, ter postavitev robotskih celic z roboti ter drugo periferno in pomožno opremo, kar bo podjetju z zmanjšanjem transportne in skladiščne logistike ter proizvodnih časov izdelave dolgoročno omogočilo večjo produktivnost.  

Skupna vrednost projekta je ocenjena na 8.200.000,00 EUR. Pogodbena vrednost v obliki subvencije znaša 2.689.600,00 EUR.

Projektu je bila dodeljena subvencija v okviru Javnega razpisa za spodbujanje velikih investicij za večjo produktivnost in konkurenčnost v Republiki Sloveniji.

Povezava na enotno spletno mesto načrta:

-      https://www.gov.si/zbirke/projekti-in-programi/nacrt-za-okrevanje-in-odpornost (slo)

-      https://www.gov.si/en/registries/projects/the-recovery-and-resilience-plan/ (en)

 

 

 

Imate vprašanje  Potrebujete pomoč?

Z veseljem vam pomagamo in vam posredujemo dodatne informacije.

Pošljite povpraševanje